FedCon Germany

Voor het FedCon in Duitsland was het idee om de standaard eventvideo's even aan de kant te schuiven en het evenement laten zien zoals het is, namelijk een hele dosis passie, liefde voor Sci-Fi en vriendschap. Met de inspirerende woorden van o.a. Denise Crosby (Star Trek The Next Generation), wereldsterren als Matt Smith (The Crown, Doctor Who) en David Hasselhof (Knight Rider, Baywatch), maar vooral de te gekke outfits van de fans en alle toffe merchandise is deze film wel echt een pareltje geworden.

Lees meer over FedCon - eventvideo

MTC De Viergang

Voor Medisch Trainingscentrum De Viergang te Pijnacker hebben wij een bedrijfsfilm ontwikkeld. Ruud, de eigenaar van het MTC gaf bij ons aan dat hij graag een film wilt voor op zijn website en social mediakanalen om iedereen kennis te laten maken met MTC de Viergang en zijn werknemers. Ook wilde hij graag uitleggen wat MTC de Viergang allemaal te bieden heeft. Deze film bevat veel informatie, maar door tekst met beelden te combineren weten we de kijker geboeid te houden. Het meest belangrijke was dat de film moet laten zien dat MTC de Viergang voor iedereen toegankelijk is.

Lees meer over MTC De Viergang - bedrijfsvideo

Simi-Reizen

Onze grootste uitdaging tot nu toe, maar een zeer vervullend project en het resultaat mag er zijn. 10 dagen lang is onze cameravrouw door Ierland gaan reizen met camera en drone om de beste plaatjes en leukste momenten vast te leggen. Voor Simi-Reizen was vooral de combinatie van gezelligheid, de pub samen met het wandelen en avontuur het meest belangrijk. Het moest een uitnodiging zijn voor Ierland en de reis die Simi-Reizen organiseert.

Lees meer over Simi Reizen - eventvideo

Havenstadt

Havenstadt is een nieuwe wijk die gebouwd wordt in Stad aan 't Haringvliet. Omdat de kopers helaas niet aanwezig konden zijn bij het slaan van de eerste paal heeft Wonen op Flakkee MIJN-Bedrijfsfilm ingeschakeld om dit moment vast te leggen. Samen met de betrokken partijen hebben wij deze film gemaakt. Het slaan van de eerste paal was de leidende draad in deze film maar ook andere onderwerpen zoals de Deelauto en het Huis van de Toekomst kwamen aan bod. De film werd vertoond op een evenement waarbij alle kopers bijeenkwamen om elkaar te leren kennen.

Lees meer over Havenstadt - bedrijfsfilm

Swatch

In de Swatch Store in Rotterdam kwam een artiest op bezoek die de ramen zou gaan beschilderen. Dit wilde Swatch graag vast laten leggen en huurde daarvoor MIJN-Bedrijfsfilm in. Aan ons de taak om een leuk, kort en upbeat filmpje te maken. De film was voor intern gebruik en moest laten zien dat Swatch Store Rotterdam dit soort gave dingen doet. Het project was in samenwerking met de andere winkels in de Koopgoot.

Lees meer over Swatch - bedrijfsvideo

Comic Con Brussels

Een van de leukste evenementen is Comic Con Brussels en MIJN-Bedrijfsfilm was erbij om het vast te leggen. We kwamen 2 dagen filmen in Brussel om alle Cosplayers, Hollywoord sterren en Merchandise vast te leggen op film. Een kort maar krachtig filmpje waarin de hoogtepunten naar voren komen. Vooral de gezelligheid van het evenement stond centraal, daarnaast moesten de stergasten in beeld komen zodat iedereen overtuigd is dat ze er volgend jaar ook bij moeten zijn!

Lees meer over Comic Con Brussels - eventfilm

Platform Zero

Voor Platform Zero hebben wij een film gemaakt over de opleiding tot Color Educator. Deze film moest informatief zijn maar aan ons de taak om ook rust in het verhaal te brengen. Door een combinatie van een interview setting en daarbij ondersteunende beelden hebben wij een film gemaakt die de kijker geboeid houdt. We maken gebruik van een leuk positief liedje die niet te overheersend is. Lekker uptempo maar niet te druk, ideaal als achtergrondmuziek voor een film met interview setting.

Lees meer over Platform Zero - bedrijfsvideo

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film