Mijn Bruiloft film

Jullie dag die eruitziet als een romantische korte film of een echte documentaire. Dat kan! Wij laten jullie dag herbeleven op een bijzondere manier, een film van hoogstaande kwaliteit waarin jullie verhaal centraal staat. Dit doen wij op een filmische manier of documentaire stijl, het ligt is dus aan wat jullie willen vertellen. Wij hebben jarenlange ervaring in het filmen van bruiloften en dat is ook te zien. Wij hebben een oog ontwikkeld voor film, wij weten die traan van je vader te vinden maar ook de details van je jurk en die goede vriend die helemaal los gaat tijdens het feest.


Meer weten over de mogelijkheden?

Jouw verhaal duidelijk in beeld

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken die een verhaal duidelijk in beeld kunnen brengen.

Binnen een week online

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we de bruiloft film binnen een week leveren in de hoogste kwaliteit.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn Bruiloft film

Wij filmen met de beste en meest ideale filmcamera voor bruiloften. Hij ziet er klein uit maar wat een prestatiebeest. Full HD/4k, slow-motion en perfect voor gebruik bij weinig licht zoals bijvoorbeeld tijdens het avondfeest of in een wat donkere kerk. Omdat de camera zo klein is zijn we eigenlijk vrij onopvallend, misschien merk je ons de eerste paar minuten nog maar daarna ben je ons al snel vergeten en dat is precies de bedoeling. Wij willen namelijk jullie dag subtiel vastleggen, juist de momenten waarbij niemand door heeft dat de camera loopt zijn het leukst.

Een film op chronologische volgorde. Van het begin tot het eind zijn wij erbij, we leggen vast hoe de jurk wordt aangetrokken, de ceremonie, het ja-woord, het diner en uiteraard jullie openingsdans. De film wordt tussen de 4-6 minuten of tussen de 8-10 minuten, afhankelijk van welk pakket je kiest. Het wordt allemaal gemonteerd op jullie favoriete liedjes, of misschien laat je je graag verassen? Dan kiezen wij de meest geschikte liedjes. Wil jij ook je eigen documentaire over de bruiloft? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Cinema stijl

Jullie eigen geloftes zijn de leidende draad in de film. Dit is geen gewone film maar een ervaring. Het gaat verder dan alleen beelden, je wordt meegenomen op een avontuur waarmee meerdere zintuigen worden geprikkeld. De film zal tussen de 4-6 minuten zijn gemonteerd op prachtige originele muziek die samengaat met omgevingsgeluiden en jullie persoonlijke verhaal.

Benieuwd of wij nog beschikbaar zijn om jouw bruiloft vast te leggen in cinema stijl, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film