Instructiefilm

Ben jij op zoek naar een instructiefilm, maar heb je geen idee hoe je jouw boodschap moet brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat we op een heldere en duidelijke manier jouw boodschap, handelingen, of regels in beeld brengen. De film kan zowel gericht zijn op je klanten als voor intern gebruik ter instructie van medewerkers van het bedrijf.


Meer weten over de mogelijkheden?

Jouw verhaal duidelijk in beeld

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken die een verhaal duidelijk in beeld kunnen brengen.

Binnen een week online

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we de instructiefilm binnen een week leveren in de hoogste kwaliteit.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn instructiefilm

Hoe maken wij de film

Onze aanpak is eenvoudig. Wij gaan met jou in gesprek en komen zo achter jouw wensen, ideeën en niet het meest onbelangrijk, het budget. Daarvanuit ontwikkelen wij een script waardoor je een duidelijk zicht krijgt over hoe wij jouw boodschap naar beeld gaan vertalen. Aan de hand daarvan regelen wij apparatuur, locaties, eventuele acteurs en in overleg bedrijfsvertegenwoordigers. Wij gebruiken altijd de beste apparatuur, 4k camera's, sliders, drones en high-end audioapparatuur. Daarna monteren wij de film af met muziek, eventuele voice-overs en animaties. Zo krijg je een volledig professioneel ogend eindproduct die klaar is om te delen met klanten of medewerkers.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film