Commercial laten maken

Wil jij alles halen uit je nieuwe film? Dan is wellicht een commercial wat voor jou. Of deze nu voor online gebruik is, een lokale zender of nationale tv is maakt voor ons niks uit, wij maken een commercial voor elk format en budget.


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Commercial laten maken

Een commercial is anders dan een bedrijfsfilm, hier wil je namelijk kort uitleggen wat jouw bedrijf biedt, of misschien maar een klein deel in het licht zetten. Er zitten strikte regels vast aan commercials, maar wij weten er alles van en helpen u er doorheen. Zeker voor de kleine tot middelgrote bedrijven is het interessant om een commercial te plaatsen op de lokale omroep. Zo zijn bijvoorbeeld de WOS of tv-west de ideale zenders om jouw product of dienst te verspreiden.

De prijs van een commercial ligt over het algemeen iets hoger dan die van een bedrijfsfilm omdat we hier vaak een licht- en geluidsman, producer en andere extra producten voor moeten inhuren. Dit betekent wel dat de kwaliteit van de productie hoger zal liggen. Zo krijg je dus een pracht resultaat die nog jaren mee kan gaan.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film