Bedrijfsfilms Zwolle

Zwolle is een bloeiende stad met veel potentie, het is dan ook niet vreemd dat de plaats steeds populairder wordt voor bedrijven. Maar hoe kan je er uitspringen met jouw bedrijf? Een bedrijfsfilm is de oplossing!


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Mijn bedrijfsfilm Zwolle

Zwolle is een bloeiende stad met veel potentie, het is dan ook niet vreemd dat de plaats steeds populairder wordt voor bedrijven. Maar hoe kan je er uitspringen met jouw bedrijf? Een bedrijfsfilm is de oplossing!

Zwolle, een populaire plek

Een bedrijfsfilm geeft een unieke blik op jouw bedrijf, zo ziet de potentiele klant in een kort filmpje precies wat voor bedrijf jullie zijn, en waarom ze nou voor jullie product of dienst moeten kiezen.

Bij MIJN-Bedrijfsfilm maken wij bedrijfsfilms met een leuke twist, niet de standaard films maar met mooiere beelden, betere tekst en unieke concepten. Zo krijg je gegarandeerd een filmpje die eruit springt.

Naast bedrijfsfilms ontwikkelen we ook evenement video’s. Organiseer je binnenkort bijvoorbeeld een congres, award show of beurs dan kunnen wij die vastleggen zodat iedereen die niet aanwezig kon of wilde zijn terug kan zien hoe fantastisch het evenement is. Gegarandeerd dat ze volgend jaar wel komen!

Wil je meer informatie of een offerte opvragen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film