Instructievideo

Moet jij intern binnen je bedrijf veel uitleggen aan werknemers? Of verhuur jij apparatuur en wil je een duidelijk uitleg hebben voor de verhuurders? Dan is een instructiefilm wellicht de uitkomst.


Meer weten over de mogelijkheden?

Jouw verhaal duidelijk in beeld

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken die een verhaal duidelijk in beeld kunnen brengen.

Binnen een week online

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we de instructiefilm binnen een week leveren in de hoogste kwaliteit.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn Instructievideo

Een instructievideo is duidelijk en overzichtelijk, daarnaast hoef je nooit meer je instructie te herhalen. Je neemt het eenmalig op en zo kunnen je werknemers of klanten de film eindeloos herhalen tot ze de handeling perfect kunnen. Dit scheelt jouw heel veel tijd en daarnaast zal de kwaliteit van de handeling beter en sneller worden.

We nemen de uitleg op, daarnaast filmen we de handelingen en vervolgens kunnen de kijkers het proberen. Praatje, plaatje, daadje. Heel overzichtelijk en makkelijk om te doen. Ook maken wij simpele titel animaties er bij die de nadruk kunnen leggen op bepaalde woorden, percentages of andere onderwerpen.

Instructievideo's zijn vaak kort en er worden er kunnen er meerdere tegelijk opgenomen worden. Zo ook deze films voor Stan & Co in Utrecht. Nu kan iedereen alcoholvrij genieten van een cocktail!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film