Mijn Dronefilm

Een unieke kijk op jouw bedrijf. Vanuit de lucht maken we pracht opnames om jouw bedrijf vanuit een andere hoek te laten zien. Met een Ultra HD-camera aan boord staat deze drone garant voor de beste kwaliteit en zijn je beelden altijd future proof.


Meer weten over de mogelijkheden?

Jouw verhaal duidelijk in beeld

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken die een verhaal duidelijk in beeld kunnen brengen.

Binnen een week online

Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we de drone film binnen een week leveren in de hoogste kwaliteit.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn drone film

De drone wordt bestuurd door een ervaren vlieger die goed gevoel heeft voor kaders, beweging en belichting- hierdoor zal je altijd mooi en strak beeldmateriaal ontvangen. Ook kunnen wij binnen vliegen, afhankelijk van de hoogte en grote van de locatie. Drone beelden zijn ideaal voor evenementen, mooie bedrijfslocaties, sfeershots van o.a. natuur en steden en onroerend goed.

In samenwerking met een bedrijfsfilm kunt u al drone beelden laten maken vanaf 150 euro! Hiermee vliegen wij 15 minuten lang rond met de drone om jouw bedrijf vanaf elke kant goed in beeld te brengen. En voor 50 euro extra ontvangt u ook 5 bewerkte HQ Foto’s. Met de drone vliegen is altijd weersafhankelijk, de bestuurder heeft ten allen tijden het recht om de drone vlucht te annuleren mocht hij/zij het niet veilig vinden. Mocht dit het geval zijn dan kijken wij naar de mogelijkheden om een andere datum te vinden. Ook zijn er in Nederland No Fly-zones waarbij het ten allen tijden verboden is om te vliegen, dit i.v.m. luchtverkeer en veiligheid. Mocht je hier meer over willen weten neem dan contact op.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan en wie weet vliegen wij binnenkort bij u op locatie!

drone-film

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film