Eventvideo

Bezoekers een leuke herinnering geven van een evenement die u heeft georganiseerd? Of misschien wel het prikkelen van potentiele nieuwe bezoekers? Een eventvideo laten maken is de manier om dat te doen!


Meer weten over de mogelijkheden?

Prikkelt bezoekers om terug te komen

Met een spetterende eventvideo kunt u de bezoekers nog een keer meenemen in de belevenis van het evenement.

Unieke vertoning van evenement

Een mooie weergave van een evenement trekt nieuwe bezoekers naar de volgende editie.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn eventvideo

Een unieke video voor een unieke ervaring

Eventvideos is een van onze specialisaties. Wij weten precies wat de kijker zoekt in een filmpje en kunnen dit ook goed in beeld brengen. Wat dat precies is hangt van het evenement af. Medische evenementen zoeken vaker expertise en kennis, terwijl bij film en televisie conventies graag gezelligheid, cosplay en acteurs. Dit allen stoppen wij in een compact filmpje van 2-4 minuten waarbij de kijker een goed beeld krijgt van hoe het evenement was en waarom zij ook de volgende keer moeten komen.

Hoe maken wij de film

We gaan onopvallend te werk. De leukste beelden zijn van bezoekers die niet weten dat ze worden gefilmd! We hebben dan ook een compacte camera die de hoogste kwaliteit levert. Zo vallen wij niet op maar kunnen toch topkwaliteit leveren. Nadat we het evenement gefilmd hebben maken wij er een montage van met interviews van bezoekers/organisatoren, beelden van de sfeer en producten met een passend muziekje op de achtergrond. Zo bent u ervan gegarandeerd dat de volgende keer nog meer bezoekers zullen komen en uw evenement nog een groter succes wordt!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film