Bedrijfsfilms Amsterdam

Zonder twijfel is Amsterdam ontzettend fotogeniek, wij van MIJN-Bedrijfsfilm komen daar dan ook graag, en zeker om daar een unieke bedrijfsfilm te creëren die mensen inspireert. Amsterdam bied een mooie locatie en/of uitvalsbasis.


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Mijn bedrijfsfilm Amsterdam

Zonder twijfel is Amsterdam ontzettend fotogeniek, wij van MIJN-Bedrijfsfilm komen daar dan ook graag, en zeker om daar een unieke bedrijfsfilm te creëren die mensen inspireert. Amsterdam bied een mooie locatie en/of uitvalsbasis. Of dit nu een bedrijfsfilm, eventvideo of instructievideo is maakt niks uit, Amsterdam straalt altijd op camera.

Amsterdam, inspireert

Heb jij ook een uniek verhaal en wil je die graag met de wereld delen, waar wacht je nog op? Vraag gratis een offerte aan en we komen geheel vrijblijvend op gesprek om al jouw wensen te bespreken.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film