Bedrijfsfilms Utrecht

Zit uw bedrijf in Utrecht gevestigd, dan is een bedrijfsfilm laten maken door MIJN- Bedrijfsfilms het ideale idee! Wij creëren bijzondere films, met alleen een unieke twist. Niet je basic bedrijfsfilm in een kantoor, interview met de baas en that’s it. Nee wij gaan verder, na overleg met de klant, jij dus, gaan wij een concept ontwikkelen die aansluit bij uw wensen.


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Mijn bedrijfsfilm Utrecht

Zit uw bedrijf in Utrecht gevestigd, dan is een bedrijfsfilm laten maken door MIJN- Bedrijfsfilms het ideale idee! Wij creëren bijzondere films, met alleen een unieke twist. Niet je basic bedrijfsfilm in een kantoor, interview met de baas en that’s it. Nee wij gaan verder, na overleg met de klant, jij dus, gaan wij een concept ontwikkelen die aansluit bij uw wensen. Dit overleggen we en aan de hand daarvan kunnen we gaan filmen. Wat ideaal dat je in Utrecht zit, het is namelijk een prachtige stad om wat mooie shots te kunnen maken. Daar mag je ook best mee pronken hoor, zo’n mooie locatie!

De film wordt gemonteerd op de door jou gewenste manier: hip, eigentijds, ouderwets, wij zijn in voor alles! Zo krijg je het perfecte bedrijfsfilmpje die er uit springt.

Meer informatie of een offerte opvragen? Stuur een mail naar info@mijn-bedrijfsfilm.nl of neem telefonisch contact op via +31 6 139 30 745.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film