Bedrijfsvideo

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel zijn eigen bedrijfsvideo. Maar bij wie laat je nou voordelig, makkelijk en snel een professionele bedrijfsvideo maken? Bij ons ben je altijd bij het juiste adres.


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsvideo? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsvideo er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn bedrijfsvideo

Hoe maken wij de film

Na een eerste gesprek zullen we aan de hand van uw wensen een concept ontwikkelen, je ontvangt dan van ons een moodboard en een script/verhaallijn. Daarvanuit gaan wij aan de slag met het regelen van de locaties, apparatuur en eventuele acteurs of bedrijfsvertegenwoordigers. Wij filmen met de beste 4k camera's, sliders, drones, licht- en audioapparatuur. Als de filmdag(en) er op zit(ten) gaan we aan de slag met de montage. Wij zullen de film geheel compleet leveren met muziek, eventuele voice-overs en animaties. Uiteraard is er ruimte om feedback te geven zodat we zeker weten dat de film geheel naar jouw wens is. De uiteindelijke film zal geleverd worden op de door jou uitgekozen manier (online, dvd, Blu-ray, YouTube) en zo kan je de film gaan delen met nieuwe potentiele klanten!

De bedrijfsvideo die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrent

Ben jij op zoek bent naar een bedrijfsvideo die er niet zo cliché uit ziet als alle andere bedrijfsvideos? Bij onze films staat creativiteit en originaliteit bovenaan. Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl. Wij denken niet alleen aan wat we in beeld willen brengen, maar ook hoe we dat gaan doen. Vanuit welke hoek of standpunt, en met welke belichting? Wat is het verhaal dat je er mee wilt vertellen? Een voice-over of interview hoeft niet altijd de leidende draad te zijn in je film, beelden vertellen ook een verhaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film