Offerte bedrijfsfilm

Bij ons werken we met vanaf prijzen, dat betekent dat je vanaf 999,- al een bedrijfsfilm kan hebben! Wil je een iets uitgebreider pakket dan kan dat al vanaf 1499,-, wat deze pakketten precies inhouden kan je hieronder zien. Niets is ons te gek, laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij zoeken naar de geschikte oplossing met een mooie offerte erbij.


Meer weten over de mogelijkheden?

Krachtige videoboodschap

Ons team bestaat voornamelijk uit creatieve mensen met een enorme passie voor film maken en een scherp oog voor marketing.

Professionele uitstraling

Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl.

Uitgebreide mogelijkheden

Unieke films

Past jouw unieke concept niet in een standaard bedrijfsfilm? Heb je een uniek concept met meerdere films in gedachten? Dat kan natuurlijk ook! Stuur ons jouw idee op zodat wij hiervoor een speciale offerte kunnen maken.

Drone shots

Vliegen met een drone is natuurlijk helemaal van deze tijd. Met een aantal drone beelden springt jouw bedrijfsfilm er meteen uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Mijn bedrijfsfilm

Elk bedrijf heeft tegenwoordig wel zijn eigen bedrijfsfilm. Maar bij wie laat je nou voordelig, makkelijk en snel een professionele bedrijfsfilm maken? Bij ons ben je altijd bij het juiste adres.

De bedrijfsfilm die jouw bedrijf onderscheidt van de concurrent

Ben jij op zoek bent naar een bedrijfsfilm die er niet zo cliché uit ziet als alle andere bedrijfsfilms? Bij onze films staat creativiteit en originaliteit bovenaan. Wij maken onze films op een unieke manier, namelijk met een meer filmische stijl. Wij denken niet alleen aan wat we in beeld willen brengen, maar ook hoe we dat gaan doen. Vanuit welke hoek of standpunt, en met welke belichting? Wat is het verhaal dat je er mee wilt vertellen? Een voice-over of interview hoeft niet altijd de leidende draad te zijn in je film, beelden vertellen ook een verhaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijfsfilm.

Offerte bedrijfsfilm

Vul onderstaande gegevens in:


Drone shots?

Doel van de film